Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı nedir ve ne kâre yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini getirmek bâtınin kullanılan bir bapdır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı ekseriyetle 60 dakika, B klası bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Evgin çıkış bapları yapısı bakımından birtakım özelliklerle donatılır. Kapıların mirlıca özellikleri kötüdaki gibidir:

Ancak, yangın kapısı satıcıları arasında hediye değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, şayeste fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri koca fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın kabilinden müstacel durumlarda içeriden yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını Yangın Kapısı önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia sıfır bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini deruneriye hapseder.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da anılan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Binamıza 40 tane ölçün ölçülerde yangın bapsı gereklidir montaj dahil fiat çalmak isterim

Montaj: Yangın kapısı, sahih şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde hazırlanan bapların Yangın Merdiveni Kapısı bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

1 mm yahut elan kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok elan çok ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabilinden bedelı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın bedelı da 4000 TL den saksılamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları aracılığıyla Yangın Merdiveni Kapısı yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır.

Report this wiki page